Opleidingsorkest

Als je nog niet zo lang een instrument bespeelt, is het nog niet mogelijk om met het orkest mee te spelen. Daarom heeft Voorwaarts voor beginnende muzikanten een opleidingsorkest. Het opleidingsorkest is kleiner dan het "grote" orkest. En het niveau ligt lager, want alle muzikanten zijn beginnende spelers.

Samen spelen

In het opleidingsorkest leer je samen musiceren, want dat is in het begin best lastig. Ook leer je je instrument beter kennen en het beter te bespelen. Natuurlijk hopen we dat je op een dag zover bent dat je met het "grote" orkest mee kan doen!

Jong en oud

Het opleidingsorkest is er niet alleen voor jeugdleden, ook als volwassene ben je van harte welkom. Het opleidingsorkest wordt ondersteund door een aantal leden uit ons groot orkest, zodat je zeker niet de enige volwassene bent! 

Concerten

Als het "grote" orkest van Voorwaarts een concert of optreden heeft, dan speelt het opleidingsorkest vaak ook een paar stukjes. Zo krijgen beginnende muzikanten van begin af aan ervaring met uitvoeringen.

Repetities

De repetities van het opleidingsorkest zijn vóór de repetities van het "grote" orkest. Op maandagavond, van 19.00 tot 19.30 uur, oefent het opleidingsorkest in het Volksgebouw op Minckelerslaan 36A in Zeist.

Meer weten?

Voor meer informatie kun je mailen naar info@voorwaarts-zeist.nl. Of contact opnemen met één van onze bestuursleden.

Opleidingsorkest
Top