Donateurs

Donateurs Voorwaarts

Muziekvereniging Voorwaarts krijgt een jaarlijkse subsidie van de gemeente Zeist. Die subsidie is niet voldoende om al onze uitgaven te dekken. Dankzij de contributies van onze leden en de giften van onze donateurs kunnen wij investeren in ons opleidingsorkest, muzieklessen, aanschaf en onderhoud van muziekinstrumenten, aanschaf van kleding (kostuums) en onze activiteiten (concerten).

Gelukkig kunnen wij ons verheugen in een toenemend aantal donateurs die ons orkest een warm hart toedraagt! Als donateur krijgt u een uitnodiging voor ons jaarlijkse concert.

Donateur worden

Wilt u ons ook steunen? Dat zouden wij bijzonder waarderen! U kunt al donateur worden vanaf €25 per jaar.

Vul het inschrijfformulier in en mail het naar penningmeester@voorwaarts-zeist.nl. U kunt het formulier natuurlijk ook uitprinten en opsturen naar: Dhr. T. van de Voort, Sanatoriumlaan 14-b, 3705 AP te Zeist.

Eenmalige gift

Vanzelfsprekend stellen we (eenmalige) giften ook zeer op prijs. U kunt elk willekeurig bedrag overmaken op rekeningnummer NL47 INGB 0000 7113 48 t.n.v. Muziekvereniging Voorwaarts in Zeist. Graag onder vermelding van "gift" en uw contactgegevens, zodat wij u kunnen bedanken.

ANBI

Als muziekvereniging kan Voorwaarts geen erkenning krijgen als cultureel Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Wel voldoet Voorwaarts aan de criteria van de Belastingdienst als Sociaal Belang Behartigende Instelling (SBBI). Dit betekent dat donateurs hun gift mogen aftrekken van de belasting.

 

 

 

Donateurs
Top